Årsstämma, grus, mailformulär e-faktura och inspektion.

Våren är på gång och trots kyla ser vi nu tydliga tecken i vårt område som tussilago, det börjar knoppas och småfåglarna kvittrar för fullt. Det känns skönt! Snart dags för städdag och sommarvatten i föreningen. Mer info kommer när det drar ihop sig.

Först och främst vill vi tacka alla som kom på årsmötet. Fint att se detta engagemang och det kom in många bra & viktiga tankar och idéer. Nu ligger det på oss i styrelsen att förvalta årsstämmans beslut och följa verksamhetsplanen för att säkerställa att vi fortsatt har det fint i vårt område.

Vägföreningen har hört av sig och vill informera oss om att vecka 14 & 15 kommer det sopas rent på våra asfalterade gator. Det är dags att vårstäda bort allt grus. Undvik att parkera utmed vägen för att underlätta arbetet, tack!

På vår hemsida har vi nu lagt in ett formulär att fylla i för den som vill övergå till e-faktura för medlemsavgiften.
Mejlfaktura - Sundby strands samfällighetsförening (sundbysamfallighet.se) Länk till annan webbplats.

OBS! för i år är tiden något knapp för e-faktura i år är deadline den 4 april. Därefter blir det till 2023 som man anmäler sig till.

Sist vill vi berätta att en större besiktning har genomförts av samtliga lekplatser, fotbollsplan, basketkorgar, sittbänkar, boulebana och allt har fått tummen upp! Visst slitage på ett eller annat som vi kan titta vidare på, men allt är säkert och tryggt!

Vi kommer fortsätta med regelbundna kontroller och se över underhåll där det behövs, men tar gärna emot hjälp av era ögon. Hör av er om ni noterar något som verkar tokigt!

Ha en underbar vår!

Styrelsen

Hantera prenumeration