Förtydligande av vad som gäller för våra utskick och publiceringar av nyheter på hemsida... och God jul. :)

Hallå i Julefriden. :)

Då vi har två medlemmar som blev väldigt upprörda över hälsningen igår från idrottsföreningen som vill hjälpa våra barn och att stärka föreningen genom bingolotter, vill jag klargöra vad som gäller och hur vi i styrelsen ser på våra utskick och publiceringar på hemsida.

Vi har som regel att aldrig tillåta något som rör reklam för företag, influencers eller andra vinstsökande rörelser, men information från lokala föreningar, idrott, vägförening, polis eller för all del skolor, som rör vår stora skara av medlemmar som har barn och/eller barnbarn eller kan ge oss möjlighet till nyttig information är undantaget från denna regel. Vår förening har genom åren hjälpt andra föreningar med informationsutskick och även våra medlemmar att skicka ut info om att de vill hyra ut sina båtplatser.

Vi delar inte heller vår mail-lista med någon annan extern part, dvs vi ger inte ut eller säljer era uppgifter, som exempelvis ratio.se, hitta.se, Mrkoll.se eller någon av de andra internetföretagen som menar att de har rätt att göra. All känslig information gällande personuppgifter handskas varsamt och med eftertanke.

För att vara supertydlig: Det kan alltså förekomma andra utskick som rör oss i vår förening eller i vårt samhälle i syfte att ge information och förhoppningsvis förbättra oss eller något i vår närhet och som inte handlar om "gräsklippning", "städdag" eller "nu kommer fåren ut i hagen".

Vårt nyhetsmail är helt frivilligt att ta del av eller inte. I varje utskick finns en länk där man enkelt kan säga upp sin prenumeration, om man inte vill ta del längre.

Fundera på hur just ni vill ha det och välj att fortsätta eller att avsluta er prenumeration. Det är upp till er.

Vi tar gärna emot både konstruktiv kritik och annan feedback i syfte att förbättra oss som förening och i vårt arbete i styrelsen. För att sätta rätt förväntan hos er som medlemmar vill jag också här påminna om att alla som utför uppgifter inom föreningen är själva medlemmar som gör detta ideellt, vi är alltså inte anställda som jobbar mot lön eller en kommun dit man kan skicka uppdrag eller begäran/krav på något.

Detta blev tyvärr inte den julhälsning som jag och styrelsen ville skicka, men jag passar på att önska er alla en underbar jul, njut av glögg och pepparkakor, tomtar och julgranar i vänner och familjens glada sfär. Med lite tur kommer Kalle Anka även i år. :)

 

God jul allesammans!

önskar jag med styrelsen.

Camilla Johansson Kühne,Ordförande

 

 

 

Hantera prenumeration